Zamioculcas Emerald Palm

Hét hoofdproduct van Royal Green. Bij Kwekerij van Winden hebben we het kweken van de mooiste Zamioculcas tot in de perfectie uitgedacht. Onze productielocaties zijn zo ingericht dat we op de meest duurzame en meest efficiënte manier de mooiste Zamioculcas kunnen kweken. We focussen ons hier op de kwaliteit van onze planten: zoveel mogelijk ‘scheuten’ per plant, waardoor er een mooie volle Zamioculcas ontstaat.

Het hoofdras dat wij kweken is Zamioculcas Emerald Palm: de klassieker! Deze variant heeft een diep donkergroen blad dat prachtig glanst. Wij bieden deze geliefde kamerplant in drie varianten; in potmaat 14, 17 en 21cm.

MEER WETEN OVER ZAMIOCULCAS?

De populaire Zamioculcas is al sinds 1892 (botanisch gezien) bekend. Toch duurde het tot 1996 totdat de eerste Nederlandse kwekers de uitdaging aangingen om de Zamioculcas te kweken. Daarna werd deze moderne kamerplant al snel heel geliefd. Wij snappen wel waarom!

Zamioculcas is door zijn sterke leerachtig, glanzende blad een opvallende verschijning. Het grootste voordeel van de Zamioculcas is wel dat het zo’n gemakkelijke plant is. Je kunt hem op elke plek (zonnig of schaduw) plaatsen en wat betreft watergift geldt: liever minder dan meer. Je kunt gerust een keertje overslaan. Doordat deze plant in zijn knol en stengels voeding opslaat, is het zelfs één van de makkelijkste kamerplanten ooit.