Over ons

GENIET VAN DE CHIQUE EENVOUD VAN ROYAL GREEN

Welkom bij Royal Green®, de website over exclusieve kamerplanten die opvallen door hun bijzondere bladkleur en allure. Met onze planten haal je iets bijzonders in huis. Ze zijn duurzaam en exotisch tegelijk. Voor hun verzorging heb je geen groene vingers nodig. Onze planten blijven mooi, ook tijdens je vakantie!

Laat je meevoeren op onze website en voel de inspiratie opkomen bij de aanblik van deze exotische royals zonder prima-donna-gedrag:

Curio Aquarine®Zamioculcas Emerald Palm en de Zamioculcas Raven®.

 


 

Wie de kassen van kwekerij Van Winden binnenloopt, waant zich in de jungle. Maar laat je niet misleiden, deze ultramoderne potplantenkweker maakt gebruik van de nieuwste technieken. Van Winden weet wat hij kweekt, en voor wie. Zijn chique stevige planten kunnen tegen een stootje en floreren zonder dat ze veel aandacht vragen.

DUURZAAM GEKWEEKTE PLANTEN

Kwekerij van Winden is op verschillende punten zeer actief bezig met duurzaamheid. Dat is nodig omdat de klanten en consument steeds bewuster hun inkopen doen. Ook regelgeving vanuit de overheid speelt hier een rol. Als bedrijf wil je daarin de zaken gewoon goed voor elkaar hebben. Wat  een duurzame teelt betekent voor kwekerij Van Winden ziet u hieronder:

MPS GAP & SQ

Is speciaal voor bedrijven die aan retailers leveren. Voor MPS GAP zijn eisen geformuleerd voor de productie, op het gebied van: Traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiene. Dit is de volgende stap na MPS ABC op de weg naar verduurzaming. Dit is gelijkwaardig aan GLOBAL GAP en voldoet ook aan de voorwaarden voor Florculture Sustainability Initiative (FSI). FSI is een internationale organisatie met leden uit vele landen die werken aan de ambitie dat in 2020 de wereldhandel in bloemen en planten voor minimaal 90% moet zijn gecertificeerd m.b.t. duurzaamheid. Dat betekent dat bedrijven met een MPS-GAP certificaat meegeteld worden in de FSI ambitie voor 2020. Alle MPS-GAP gecertificeerde bedrijven zijn zichtbaar in de mps trade portal.
De MPS code van kwekerij Van Winden is 680088.

https://www.my-mps.com/affiliatemembers

MPS SOCIALLY QUALIFIED

Bewust zijn van de arbeidsomstandigheden, wensen en ontplooiing van het eigen personeel.

 

Subsidie Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Van Winden heeft via het Samenwerkingsverband Noord-Nederland subsidie ontvangen van de Europese Unie voor het door ontwikkelen van de bedrijfsvoering en de interne processen. Doordat bedrijven in de agrarische sector steeds groter worden, worden er steeds meer eisen gesteld op het gebied van wet en regelgeving. Vanuit het Europees Fonds voor regionale ontwikkeling worden hier subsidies voor beschikbaar gesteld. Van Winden heeft deze subsidie gebruikt voor het verbeteren van de kwaliteitsbeheersing en de interne organisatie. Dit is gerealiseerd in de vorm van een procedurehandboek waarin alle processen worden gedefinieerd.

Volg ons

CONTACT

Tel: +31(0)591-301 512
info@royalgreen.nl
Website ontwikkeld door: X-Interactive